Jensen & Christiansen Familiernes Historie


Denne hjemmeside indeholder oplysninger om familie og slægt til ægteparret Theodor Jensen (1895-1985) og Cathrine Marie Christiansen (1898-1967), som var bosat på Christine Frederikkevej 10 i Haderslev i Sønderjylland. Ægteparret fik 13 børn og efterlod sig en stor og stadigt voksende efterslægt, som i en årrække har holdt familielejr på lejrstedet Solbakken på Sønderballe Hoved sydøst for Haderslev i Sønderjylland (www.jensenfamilielejr.dk).

Theodor var Nr.2 ud af en søskendeflok på 6 drenge og familien boede flere steder i Midtjylland. Cathrine var Nr.2 ud af en søskendeflok på 13 og familien boede i omegnen omkring Christiansfeld i Sønderjylland - sidst i Høkkelbjerg.

På nuværende tidspunkt rummer den oplysninger om efterkommere til ægteparret, alle kendte bedsteforældre, oldeforældre, tipoldeforældre, o.s.v., samt onkler, tanter, fætre, kusiner, grandfætre, grandkusiner o.s.v. Siden rummer ligeledes masser af billeder af slægtens medlemmer.

Mvh.

Henrik P. Jensen

Kontakt mig

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, vær venlig at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.