Christesen & Jespersen Familiernes Historie


Denne hjemmeside indeholder oplysninger om familie og slægt til ægteparret Albert Lorenzen Christesen (1891-1978) og Metta Cathrina Jespersen (1906-1980), som var bosat i Lund (Burkal sogn) og Lendemark (Bylderup sogn) i Sønderjylland. Ægteparret fik 12 børn og efterlod sig en stor og stadigt voksende efterslægt, som i en årrække har holdt fætter-kusine-fester først på lejrstedet Solbakken på Sønderballe Hoved sydøst for Haderslev og sidst på Gammelbro Camping ved Årøsund i Sønderjylland.

Albert var Nr.6 ud af en søskendeflok på 9 og familien boede på Lund Mark (Burkal sogn). Metta var Nr.2 ud af en søskendeflok på 6 og familien boede i Lund (Burkal sogn).

På nuværende tidspunkt rummer den kun oplysninger om efterkommere til ægteparret, men vil over tid også rumme alle kendte bedsteforældre, oldeforældre, tipoldeforældre, o.s.v., samt onkler, tanter, fætre, kusiner, grandfætre, grandkusiner o.s.v.

Mvh.

Henrik P. Jensen.

Kontakt mig

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, vær venlig at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.